om gården
Vores restaurant
Vores værelser
Vores swimmingpool
Vores svineopdræt er karakteriseret ved at dyrene går frit rundt i indhegninger.

De svin, vi har, er alle født og opvokset på gården, og de er en blanding mellem brogede svin og de hvide svin, man helt fra gammel tid har holdt i området, og som også i dag holdes, men som i mange tilfælde i dag desværre holdes indendørs i svinestalde, hvor dyrene kun har meget lidt plads at røre sig på.

Vores svin opdrættes økologisk, lige som også vores kvæg, og de går rundt i indhegninger, der tilgodeser deres velfærd, og hvor de har tilstrækkelig plads til at vokse og røre sig.

Resultatet er større svin (på 150 - 200 kg. efter kun 18 - 20 mdr.) med særdeles godt kød, der enten bliver til de lækreste pølser og salamier eller lagt på grillen. De små grise på 30-35 kg. bliver til helstegt pattegris, der er en af de traditionelle retter i området.


Det var meget naturligt for os at vælge den kvægrace, der traditionelt opdrættes i regionen (Marchigiana), fordi det samtidig er en af de bedste kødracer. Valget blev altså truffet dels ud fra hensynet til kødets kvalitet, da kødet udelukkende bruges i vores restaurant, og dels ud fra en filosofi om, at vi gerne vil styrke det traditionelle bånd til den region og det område, vi befinder os i.
Vores kvægopdræt er altså, ligesom vores svineopdræt, økologisk og giver dermed vores gæster sikkerhed for både, at de får det bedst mulige kød serveret i restauranten, og at dyrenes velfærd tilgodeses fra de bliver født til de bliver slagtet.

Vores rideskole
Gårdens historie
Hvordan du finder os
Prisliste
Kontakt os
Photo Gallery