Boerenlandsbedrijf
Restaurant
Onderkomingen
Zwembad

Ons bedrijf teelt varkens die in alle vrijheid kunnen rondlopen.
Onze varkens zijn allen in ons bedrijf geboren en opgegroeid en zijn het resultaat van een kruising tussen varkens opgegroeid in stallen en witte varkens die oorspronkelijk in deze omgeving geteeld worden, ook al bevinden deze zich in de boerderijen binnen varkensstallen waar weinig plek is voor dieren.
Varkens hebben, net zoals koeien, veel terrein nodig om goed te kunnen groeien.
De resultaten van onze teelt zijn daardoor goed te zien: perfekt vlees om vers te gebruiken en ook uitstekend voor de produktie van hoge kwaliteits salames. De grotere beesten ( 150 à 200 kg na minstens 18 à 20 maanden) zijn goed voor braadspit; varkens van 30 à 50 kg zijn goed voor gebraden speenvarken dat een typisch gerecht uit de omgeving is.


Het kiezen van de varkens met het merk ‘Marchigiana’ is een natuurlijke keuze geweest daar het beesten zijn uit deze omgeving en over één van de hoogste kwaliteits vlees beschikken. Zodoende kunnen wij in ons restaurant het beste vleeswaren aanbieden maar het legt ook de basis van onze filosofie om eigenlandse produkten te gebruiken wat zo de drijfssfeer is van ons project.
Onze teelt is van biologische omvang wat hierdoor onze gasten een kwaliteits produkt aanbiedt maar zodoende ook de basis is van een correcte omvang met de dieren.
Manege
Geschiedenis
Wegaanwijzingen
Prijzenlijst
Contacten
Foto gallerij