Lantbruket
Restaurangen
Rummen
Poolen


Vår grisuppfödning karaktäriseras av att grisarna går fritt i stora inhägnader.

Alla grisarna är alla födda och uppväxta på gården, och de är resultatet av en korsning av två raser, ”cinta” och ”bianchi”, som man enligt tradition föder upp i de här trakterna. Nuförtiden hålls dessa grisarna tyvärr ofta instängda i svinstall där de har mycket sparsamt med utrymme att röra sig på.

Våra grisar, liksom våra kor föds upp under ekologiska former, och vi avsätter mycket terräng för att kunna skapa de ytor djuren är i behov av för att må bra.

Produkterna från vår grisuppfödning är ett mycket uppskattade, såväl i färska som i form av olika typer av salami från de större exemplaren (150-200 kg efter minst 18-20 mån). De mindre grisarna (30-50 kg) används till grillspett och porchetta, helstekt gris, en rätt som är typiskt för det här området.

När det kommer till våra kor har det fallit sig naturligt för oss att föda upp rasen Marchigiana, vars kött anses vara något av det bästa man kan hitta. Vi valde alltså denna ras dels på grund av den höga kvalitet som köttprodukterna håller, då vi serverar köttet i vår egen restaurang, dels för vår filosofi om vikten av att bevara regionala traditioner. Denna mentalitet har kommit att genomsyra hela vår verksamhet.

Vår uppfödning av kor är, liksom grisuppfödningen är ekologisk och detta ger oss och våra kunder en försäkran om en kvalitetsprodukt. Vårt arbete grundar också för att djuren lever gott från att de föds till att de slaktas.
Ridning
Gårdens historia
Hitta hit
Priser
Contact us
Photo Gallery