om gården
Vores restaurant
Vores værelser
Vores swimmingpool

Vores restaurant er den logiske afslutning på den cyklus, der begynder hver morgen på en gård. Vi opdrætter økologiske kalve og svin, fordi det er en tilfredsstillelse i sigselv, og for at kunne forsyne vores restaurant med de bedste råvarer.

Vi befinder os midt i et område, hvor alle former for frisk pasta ved enhver tænkelig lejlighed altid har haft en særlig betydning: Cappelletti eller passatelli som fyld i supper, ravioli eller gnocchi med forskellige former for kødsovs eller cannelloni eller lasagne, der tilberedes i ovnen.

Alle disse typer pasta laver vi altid selv. Udover dette har vi dagligt kontakt med personer, der systematisk gennemgår vores skove for værdifulde og spændende råvarer.

Vi er i et af de områder, hvor der er flest hvide trøfler, og hvis det har været en god sæson, afspejler det sig i de egnsretter, der serveres om efteråret.
Trøflen er absolut en af de mest værdsatte svampe, men vores skove har bestemt også andre kvalitetsprodukter at byde på.

Udover den spiselige rørhat (porcini), som alle kender, findes der andre svampetyper som måske er mindre kendte, men absolut lige så lækre og velegnede til at fremhæve smagen i hver deres retter. Med alle disse forudsætninger kan vores restaurant slet ikke undgå at afspejle et køkken, der er tæt forbundet med de lokale traditioner og årstidens råvarer.
Vores rideskole
Gårdens historie
Hvordan du finder os
Prisliste
Kontakt os
Photo Gallery