Boerenlandsbedrijf
Restaurant
Onderkomingen
Zwembad
Ons restaurant is de logische uitkomst van een cyclus dat zich in een boerenlandsbedrijf elke dag herhaalt. Wij telen kalfen en varkens uit passie en voor het gebruik in ons restaurant.

We bevinden zich ons in een gebied waar de vers gemaakte pasta nog altijd een belangrijk deel uitmaakt in al de aanzienlijke gebeurtenissen. ‘Cappelletti’ of ‘passatelli’ in bouillon, ravioli of gnocchi die met verschillende ragù’s geconditoneerd kunnen worden, of ‘cannelloni’ en lasagne uit de oven.

Al deze gerechten zijn allen thuis met de hand voorbereidt. Verder hebben we een alledaags contact met personen die in de rondliggende bossen produkten verzamelen voor onze keuken.

Wij bevinden ons in een omgeving waar de witte tartufi groeit en als het seizoen goed is dan vult dat het hoofdingrediёnt van onze gerechten. De tartufi is zonder meer de ‘koning’ onder de paddestoelen maar dat neemt niet weg dat de bossen vele andere hoge kwaliteits produkten te offeren hebben.

Zo groeien er naast het beroemde eekhoorntjesbrood vele andere heerlijke paddestoelen die tot smakelijke gerechten omgemaakt kunnen worden. Ons restaurant is hierdoor zeer gehecht aan de omgeving en aan seizoenprodukten.

Manege
Geschiedenis
Wegaanwijzingen
Prijzenlijst
Contacten
Foto gallerij