Lantbruket
Restaurangen
Rummen
Poolen

Vår restaurang är ett naturligt resultat av en cirkel som varje dag sluts på gården. Vi föder upp kor och grisar under ekologiska former, både för att denna filosofi tilltalar oss, och för att varje dag kunna servera de bästa råvarorna i vår restaurang.

Vi befinner oss i ett område där flera typer av färsk och handgjord pasta alltid har haft en stor betydelse: cappelletti och passatelli tillagas i olika soppor, ravioli och gnocchi som tillagas med olika typer av ragu och cannelloni och lasagne i ugnen.
Vi tillagar alla rätter själva. Utöver detta tar vi hjälp av de personer som letar efter delikatesser i traktens skogar. Vi befinner oss i ett område rikt på vit tryffel och under en rik tryffelsäsong får dessa en tongivande roll i det regionala köket. Tryffeln är en av de allra högst värderade produkterna från markerna men skogarna ger oss även många olika typer av svampar .
Förutom de klassiska "porcini" kan man finna mindre vanliga svampar som är riktiga delikatesser och som används som smakförhöjare i många rätter. Alla dessa förutsättningar har givit vår restaurang ett kök bundet till såväl traditioner som säsonger .
Ridning
Gårdens historia
Hitta hit
Priser
Contact us
Photo Gallery